Service i Verdensklasse

Vi lægger stor vægt på, at kvaliteten er i top i alle led. Vi bruger hyggelige, topkvalitets og velafprøvede hoteller på vores ture, og vi kører i moderne komfortable biler og busser med professionelle chauffører.Vi leder selv vores grupperejser, og på vores individuelle rejser har vi nøje udvalgte lokale guides. Vi bruger kun det bedste, når det kommer til komfort og sikkerhed. Vi har markedets bedste udstyr, for eksempel rummelige North Face telte, Thermarest luftmadrasser, højkvalitets isoleringsmadrasser mm.

Med os har du mulighed for at få en autentisk rejse i særklasse, hvor du både møder lokalbefolkningen og oplever en fantastiske kultur og natur.

Dagens gang
Du starter dagen med at få en kop te eller kaffe i teltet. Lidt efter får du en lille balje varmt vand, så du kan vaske dig lidt. Når du er klar, er morgenmaden også klar. Er det varmt nok, spiser vi udenfor, men ellers serveres morgenmaden i spiseteltet. Morgenmaden kan f.eks. bestå af frisklavede indiske chappaties (en slags fladbrød) eller vestligt brød, som måske er nybagt, cornflakes, muesli, grød, en æggeret, ost, marmelade, juice, te og kaffe. Oftest får vi frokosten udleveret om morgenen, og vi snakker også om dagens tur. Efter dagens vandring når vi frem til næste lejr. Vi får noget at drikke, og lidt senere bliver der serveret snacks med te eller kaffe. Aftensmaden starter næsten altid med en skål varm suppe. Derefter serverer vores kok et udvalg af forskellige retter (typisk fire-fem stykker), som nogle dage vil være indiske og andre dage europæiske eller kinesiske. Som regel har han også lavet dessert eller bagt en kage. Når vi er færdige med at spise aftensmad, kan vi sidde og hygge os sammen i spiseteltet, hvis vi har lyst.

Hygiejne
Vores køkkenstab har helt styr på, hvad det betyder at lave hygiejnisk mad. De er eksperter i at holde alting rent, selv under svære forhold. Drikkevandet bliver altid kogt, og grønsager bliver selvfølgeligt grundigt renset.

Bagage
I løbet af dagen skal du kun bære en turrygsæk med lidt tøj, mad, vand, evt. kamera, kikkert, og hvad du ellers har brug for. Din øvrige bagage vil blive båret af pakheste og muldyr. Hvor heste og muldyr ikke kan færdes, vil der være bærere.

Guides
Det er jo nogen helt fantastisk smukke og spændende områder, vi går i, så vi synes, at der skal være tid til at nyde dem, både for dem der går hurtigt og dem, der går langsomt. Derfor er der altid udover rejselederen som minimum en ekstra guide med på hver tur.


«

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Book en tur

Book en tur

Send os din Feedback

info@magicalhimalaya.dk

Hjælp os at blive bedre

Få svar på din spørgsmål

Få svar på din spørgsmål

Nyhedsbrev