Sommerferie på Verdens Tag

Sommerferie på verdens tag

Munkebolig, Lamayuru kloster
Vil du holde ferie i Ladakh, på Verdens Tag, kan du vælge mellem mange forskellige aktiviteter og oplevelser. Her er en spændende kultur, gamle buddhistiske klostre og et helt fantastisk landskab.

Landsby i himmelen
Du kan opleve det usædvanlige dagligliv i små afsidesliggende landsbyer, du kan tage på jeepsafari til nomadeområderne, cykle, tage på lettere og sværere trekkingture eller river rafte. Det kan kombineres på et utal af måder. Vi kan lave lige den tur, du går og drømmer om.

Børn i Nubradalen
Lidt om Ladakh
Kobberbrune, rødbrune, lilla og magenta farvede bjergsider, grønne oaser med bygmarker omkring landsbyerne, hvidmalede huse, dybblå himmel, urgammel historie, buddhistiske klostre og tynd bjergluft. Det er Ladakh, landet med høje bjergpas, sneklædte tinder, kløfter og åbne sletter.

Farvespil i landskabet
Ladakh, som primært er et buddhistisk område, er beliggende i det nordøstlige hjørne af Nordindien, og det grænser op til Tibet mod øst og Centralasien mod nord. Den strategiske beliggenhed betyder, at Ladakh tidligere var et vigtigt knudepunkt på handelsruten mellem Tibet, Centralasien og resten af Indien. Leh, som er hovedstad i Ladakh, var en smeltedigel af mange forskellige kulturer fra nær og fjern

Ladakh med os
Ladakh var næsten vores baghave, dengang vi boede i Himalaya med vores børn. Om sommeren når monsunregnen blev lidt lovlig kraftig, kørte vi til Ladakh, som bare lå et par bjergpas fra hvor vores hus.

Vilde roser i Surle landsbyen
Her var der en skyfri himmel, dejlig sol og naturen var på sit flotteste. Over tiden er det blevet til utallige ture til Ladakh, og vi kender mange af disse steder og trekkingstier ud og ind. Vi har nogle af de mest professionelle Ladakh mandskaber og guides, og vi kender dem alle personligt. Vi er også selv guides på flere af turene.

Vi skal ikke over den

Den er meget bedre
Ladakh Homestays
Hvis du gerne vil opleve Ladakhs livsstil i et lokalt familiehus, kan vi organisere dit ophold hos gode familier i nært- og fjerntliggende landsbyer. Her kan du blive et med dine omgivelser.

Køkkenet
Flere Rejser i Ladakh
Se alle vores rejser til Ladakh her
Udover rejserne beskrevet på hjemmesiden, har vi flere rejsemuligheder i Ladakh, både når det angår trekkingture og kulturrejser. Kontakt os og vi kan lave en rejse, som netop opfylder dine behov og forventninger.

Nun og Kun bjergene set fra Panikher


«

Book en tur

Book en tur

Send os din Feedback

info@magicalhimalaya.dk

Hjælp os at blive bedre

Få svar på din spørgsmål

Få svar på din spørgsmål

Nyhedsbrev