Generelle Betingelser

Tilmelding og betaling
Man kan tilmelde sig en rejse ved at udfylde bookingformularen på vores hjemmeside, ved at sende en e-mail eller ved at ringe til os. Ved tilmelding skal vi have fornavn/e og efternavn nøjagtig, som det står i passet samt fødselsdato. Tilmeldingen er bindende for den rejsende og Magical Himalaya, når depositum er modtaget af Magical Himalaya.

Når man bestiller en tur, vil man modtage en bekræftelse af sin reservation, hvorefter vi sender en faktura. Man skal normalt betale 2000 kr. i depositum, men for enkelte ture kan det være højere. Resten af beløbet skal betales senest 60 dage før afrejse. Flybilletter skal betales med det samme og normalt sammen med depositum.

Alle betalinger skal ske online på vores konto i Nordea. Registreringsnr. og kontonr. angives på faktura.

Registrering og Rejsegarantifond
Magical Himalaya ApS er registreret i Danmark (CVR 28971184 ) og er medlem af Rejsegarantifonden med registeringsnr. 1740.

Rejseforsikring
Det er helt nødvendigt, at man har en rejseforsikring, der bl.a. dækker sygdom og hjemtransport. Vi tegner rejseforsikringer gennem forsikringsselskabet Gouda. Prisen er ikke inkluderet i rejseprisen. Ønsker man at tegne sin egen forsikring, er man selvfølgelig velkommen. Vi skal blot se dokumentation før afrejse for, at forsikringen er tegnet. Det er den rejsendes eget ansvar at tjekke om rejseforsikringen gælder for den aktivitet, man har tænkt sig på rejsen, for eksempel trekking i Himalaya over 4000 meter, eventuelt bjergbestigning, eller blot en kulturrejse. Den rejsende skal medbringe sin rejseforsikring på sin rejse.

Afbestillingsforsikring
Afbestillingsforsikring kan tegnes ved booking af turen og senest ved indbetaling af depositum. Afbestillingsforsikring koster 6 % af rejsens pris. Se mere information på Gouda.dk

Priser
Vores rejsepriser tager højde for en vis grad af svingninger i hotelpriser, valutakurser, flybillettpriser osv. Hvis man tilmelder sig for tæt på afrejsedatoen, kan priserne ændre sig, for eksempel kan flybilletpriser være steget til et for højt niveau, og den samlede rejsepris kan derfor blive højere end annonceret.

Enkeltværelsetillæg og enkelttelttillæg
Alle priser er baseret på delt dobbeltværelse i hotellerne og 2 personer i telt på trekkingturene. Ønsker man enkeltværelse og/eller enkelttelt, kan det købes mod betaling af enkeltværelse- og/eller enkelttelttillæg. Det er ikke altid muligt at få enkeltværelse eller enkelttelt.
Ønsker man at dele værelse og/eller telt med en medrejsende, vil vi prøve at finde en af samme køn, man kan dele værelse med. I tilfælde af at vi ikke kan finde en medrejsende, man kan dele værelse med, skal man betale tillæg for enkeltværelse og/eller enkelttelt.

Hoteller, gæstehuse og tehuse
Vi bruger hoteller, gæstehuse og tehuse i god kvalitet på vores rejser, men det kan forekomme, at alle værelser på et overnatningssted ikke er ens eller ikke har det samme udsigt. Tehus kvaliteten kan også variere fra trek til trek. På nogle ruter er tehusene af højere kvalitet end på andre. Nogle gange kan tehusene blive overfyldt pga. vejrsituationen, jordskred, snestorm mm. Vi forventer, at man viser hensyn til andre og viser tålmodighed og godvilje.

Annullering / refundering
Depositum og flybilletter kan ikke refunderes.
Hvis man afbestiller en rejse 45-60 dage før afrejse refunderes 50% af restbeløbet. Dette beregnes ved at trække depositum og udgifter til flybilletter, hvis flybilletter er en del af rejsens pris, fra rejsens pris.
Hvis man afbestiller en rejse mindre end 45 dage før afrejse ydes der ingen refundering.

Sværhedsgrader
Sværhedsgrader på turene er udarbejdet af os baseret på vores egne erfaringer og/eller input fra vores samarbejdspartnere. Hvordan man oplever sværhedsgraden på en tur kan variere fra person til person og kan være afhængig af ens fysiske form, akklimatisering til højden mm. For nogle kan et udfordrende trek virke let eller et let trek udfordrende.

Sundhed
Vi forventer, at man er i god fysisk form for at kunne deltage i trekkingturene. Man skal kunne gå lange afstande i varierende terræn, ofte over 4000 m.o.h. med en dagtursrygsæk på omkring 5 kg. Dagtursrygsækken indeholder drikkevand, nogle gange madpakke, regnjakke, evt. kamera osv. Vægten i dagstursrygsækken kan være afhængig af, hvor meget ens udstyr, som f.eks. kamera eller kikkert, vejer. Det er vigtigt, at man ikke har nogen sygdomme eller skavanker, der kan komme i vejen for ens muligheder for at gennemføre et trek i Himalaya. Evt. relevante sygdomme og medicinske forhold skal oplyses til os i god tid inden afrejse.

Vaccinationer
Hvilke vaccinationer, der evt. anbefales, kan ændre sig med kort varsel. Vi anbefaler, at man henvender sig til sin egen læge eller Seruminstituttet for at høre mere om behovet for vaccinationer. Evt. informationer om behovet for vaccinationer fra Magical Himalaya skal ses som en service uden lægeligt ansvar.

Pas og visum
Det er den rejsendes egen pligt at undersøge visumregler til hele rejsen samt at søge og fremskaffe visum. Det er også den rejsendes pligt at sørge for gyldigt pas, der er gældende min. 6. mdr. efter hjemkomst. Pas og gyldigt visum skal medbringes på rejsen.

Ændringer under rejsen
Hvis man ikke kan fortsætte på et trek eller en tur pga. manglende akklimatisering, fysisk styrke mm. og ændrer rejseplanen, skal man selv betale de ekstra omkostninger, som måtte opstå i forbindelse med ændringerne i rejseplanerne.

Forsinkelser mm
Man skal selv betale eventuelle ekstra udgifter som måtte opstå på rejsen på grund af flyaflysning- eller forsinkelse, forsinkelser på grund af jordskred, voldsomt vejr, strejke, sygdom, andre lignende situationer og force majeure udenfor vores kontrol.

Ændringer
Der kan ske ændringer i rejseplanen i forhold til, hvor vi slår teltlejr på en trekkingtur, om der er behov for en hviledag, akklimatisering til højden mm. Trekking i Himalaya er en oplevelse i naturen, og der kan forekomme uforudsete omstændigheder og force majeure situationer, så vi kan blive nødt til at ændre ruteplan, tidsplan, hotel m.m.

Book en tur

Book en tur

Send os din Feedback

info@magicalhimalaya.dk

Hjælp os at blive bedre

Få svar på din spørgsmål

Få svar på din spørgsmål

Nyhedsbrev